AK Parti’de Başkan Adayları 1. turu tamamladılar

AK Parti’de Şubat ayı içerisinde yapılacak olan il kongresi öncesinde muhtemel başkan adayları Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcısı Süleyman soylu başkanlığındaki bir heyetle görüştü. Ankara’ya çağrılan başkan adaylarından Kenan tatlı, Mustafa Kemal Kurt ve Mürşit Gürel mazeretleri nedeniyle görüşmeye katılamadılar. Adaylardan Mürşit Gürel7in de önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile bir […]

AK Parti’de Şubat ayı içerisinde yapılacak olan il kongresi öncesinde muhtemel başkan adayları Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcısı Süleyman soylu başkanlığındaki bir heyetle görüştü. Ankara’ya çağrılan başkan adaylarından Kenan tatlı, Mustafa Kemal Kurt ve Mürşit Gürel mazeretleri nedeniyle görüşmeye katılamadılar. Adaylardan Mürşit Gürel7in de önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile bir görüşme yapacağı bildirildi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, görüşmelerin tamamlanmasının ardından parti genel merkezinin 4 veya 5 ismi Ankara’ya çağırarak kendileri ile yeniden bir görüşme yapacağını bu görüşmenin ardından listenin Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulacağı ve daha sonra da kongre öncesinde il başkanının belli olacağını kaydetti.

Exit mobile version