AK Parti Giresun’da seçim için 5 bin kişiyi görevlendirdi

AK Parti’nin 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için sandıklarda 5 bin kişiyi görevlendirdiği öğrenildi. AK Parti Giresun Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Osman Öden, Giresun merkez ve ilçelerde 7 Haziran’da yaklaşık 5 bin kişinin sandıklarda görevli olacağını söyledi. Öden, “Giresun genelinde 1269 sandıkta asil ve yedeklerle birlikte yaklaşık 5 bin kişi görev yapacak. Bu […]

AK Parti’nin 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için sandıklarda 5 bin kişiyi görevlendirdiği öğrenildi.
AK Parti Giresun Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Osman Öden, Giresun merkez ve ilçelerde 7 Haziran’da yaklaşık 5 bin kişinin sandıklarda görevli olacağını söyledi. Öden, “Giresun genelinde 1269 sandıkta asil ve yedeklerle birlikte yaklaşık 5 bin kişi görev yapacak. Bu arkadaşlarımız sandıkları son ana kadar terk etmeyecek. Dolayısıyla, sandık görevlilerinin kumanyasını da sürekli hazır edeceğiz. İl ve ilçe teşkilatları, görevlilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

Exit mobile version