Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

23 Nisan Etkinlikleri ve Tiyatro Festivali

Belediye Başkanı Kerim Aksu, şöyle konuştu: “Bugün 23 Nisan, hem meclisimizin kuruluşunun hem de ulusal çocuk bayramımızın 94. yıldönümü. Giresun Belediyesi olarak çocuklarımızla birlikte bir yürüyüş yaptık.”
“UNICEF ile yürüttüğümüz bir kampanya ile 28 Nisan’da Giresun Çocuk Meclisi’ni kuruyoruz. Bunun müjdesini vermek istiyorum. UNICEF Türkiye Başkanı burada ilimizde olacak ve 28 Nisan da sözleşme imzalayacağız. Büyük Atatürk’ün bize emanet ettiği ülkemizde çocuklarımıza, gençlerimize önem vermek bizim için çok önemli. Geleceğimizin iyi olması için çocuklarımızın çok iyi yönetilmesi lazım. Demokrasiyi daha şimdiden içine sindirebilmeli ve yaşamalılar.” 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Giresun Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklere imza atıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, 28 Nisan tarihinde Çocuk Meclisi kuracaklarını belirterek “Ülkemizin ve şehrimizin geleceği açısından çocuklarımızı çok önemsiyoruz” dedi. Çocuklara balon, bayrak dağıtılmalıydı. Geçen yıl dağıtılmıştı.

Etkinlikler kapsamında saat 19.30’da Atatürk Meydanı’nda Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve oynanan “Sevdalı Bulut” adlı gölge oyunu çocuklar ve aileleri tarafından izlendi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Giresun Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenledi.
Atatürk Anıtı önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.
Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Korosu konseri renkli geçti.
Başkan Yardımcısı Ersoy, çocuk korosu şefi Zehra Zühal Özertan’a gecenin anısına bir buket çiçek takdim etti.

1 Mayısta başlayacak olan Giresun Belediyesi Uluslararası 20.Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri genel programı. Katılacak oyunlar Resimli Osmanlı Tarihi, Katil, Memurin Faslı, Hiç Kimsenin Öyküsü, Azizname, Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye, Anlatılan Senin Hikayendir, Fare Kapan, 5 Kız Arkadaş, Zat-ı Devletleri İbiş Hazretleri, Yağmurcu, Kulaktan Kulağa.

Katılan şehirler: Giresun, Azerbaycan, Ordu, İstanbul, Erzurum, Mersin, Samsun, Tiflis katılıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678