Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zamanla istediğimiz seviyeye geleceğiz”

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Lig

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Lig çok uzun bir maraton, ilk iki maçta kaybettiğimiz puanları takımımızda taşlar yerine oturduğunda telafi edeceğiz” dedi.

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, yeni sezona iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Balıkesirspor ve Menemenspor ile oynadıkları iki maçtan sadece 1 puan çıkartabildiklerini ifade eden Kurt, “Balıkesirspor maçında lisans engeline takıldık, Menemenspor maçında da uzatmaların uzatmasında yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Şimdi önümüzde Bursaspor karşılaşması var. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Her müsabakaya olduğu gibi Bursaspor karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Bursa’ya 3 puan için gideceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni bir takım olduklarını ve biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Kurt, “Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz. Şuan bir geçiş sürecindeyiz. Bu süreci en az hasarla atlatıp ilerleyen haftalarda lige ağırlığımızı koyacağımıza inanıyoruz” dedi.