Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“YOKLAMA YAPMAYA GELMİŞ”

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun ziyaretini değerlendirdi. Bektaşoğlu, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AKP Genel Başkanı sıfatıyla geldiği Giresun’da, partisinin il danışma meclisinde yaptığı konuşma, tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır.
Çünkü kendisi bu konuşmasında, her zamanki gibi sadece Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik öfke, hakaret dolu üslubuyla gerçekdışı, mesnetsiz suçlamalarda bulunmuş ne Türkiye, ne de bölgemiz ve Giresun’un hizmet beklentilerine, ilimizin ana sorunlarına hiç değinmemiştir” dedi.

“KENDİSİNDEN MÜJDELER, FINDIKLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR BEKLERDİK”

Bektaşoğlu, “Oysa kendisinden, en azından, Karadeniz’i İç Anadolu üzerinden Akdeniz’e bağlayan Eğribel Tüneli’nin standartı yüksek ticaret yolu olarak yapılacağına, bu yolun ucundaki Giresun Limanı’nın atıl durumdan kurtarılacağına, Erzincan demiryolu hattının Tirebolu üzerinden sahildeki ilçelerden Trabzon’a bağlanacağına, Güney Çevre Yolu Projesi’nin ihale edileceğine, Tıp Fakültesi Hastanesi’nin tamamlanacağına, köy ve yaylalarımıza dair müjdeler vermesini beklerdik. Özellikle fiyatı 7-8 TL’ye kadar düşen ve önümüzdeki haftalarda pazara indirilecek olan fındığın bu sezonki akıbetini, hangi kurum tarafından hangi fiyatla alınacağın öğrenmek, hükümete dönük bir çağrı yapmasını isterdik” dedi.

“YOKLAMA YAPMAYA GELMİŞ”

Bektaşoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü” Oysa Sayın Erdoğan’ın bu ziyareti akıllarda, toplantıya katılanlardan yoklama alması ve Bakan Nurettin Canikli’ye katılımın az olması ve geçmiş seçimlerdeki oy kaybı nedeniyle yönelttiği eleştiriler ve tepkisiyle akılda kalmıştır.
Günlerdir reklamları ve belediyelerin ücretsiz taşıma duyuruları yapılmasına rağmen bu toplantı mitinge dönüşmemiştir.
AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da güç kaybettiğini kendisine gösterilen ilgisizlikten anlamıştır.
Karadeniz’in diğer illerinde de durum farklı değildir.
Erdoğan’ın bu gezisi, Giresun halkının AKP’yi ve O’nun ilimize hizmet etmeyen milletvekillerini defterinden çoktan sildiğini göstermiştir.
Öyle anlaşılıyor ki AKP, son seçimler ve referandumda başlayan dibe doğru düşüşünü 2019’daki seçimlerde de sürdürecek ve Giresun’da umduğunu bulamayacaktır.
Halkımızı, özellikle her dönem Erdoğan’a oylarıyla destek olan AKP seçmenlerini, bu toplantıya rağbet etmeyip demokratik olgunlukla bu şekilde bir mesaj verdiği için kutluyorum.