Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ YILA MUTLU GİRELİM

Çotanaklar, bugün saat 17:00’da

Çotanaklar, bugün saat 17:00’da ZTK 5. Eleme turu maçında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor’a konuk olacak. Galip gelenin bir üst tura yükseleceği maçı Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda, bugün saat 17:00’da Antalya Stadyumu’nda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacak. Saat 17:00’da başlayacak olan karşılaşmayı, Fırat Aydınus yönetecek. Temsilcimiz, 2021 yılının son resmi müsabakası olan ve büyük önem taşıyan maçı kazanıp, hem son 16 turuna kalmayı, hem de 2022 yılına moralli girmeyi hedefliyor.

YEDEKLER FORMA ŞANSI BULACAK

Teknik direktör Hakan Keleş, Süper Lig’de forma şansı bulamayan yedek ve genç oyunculara bugün oynanacak kupa maçında forma şansı verecek. Keleş, şans bulacak tüm oyuncuların bunu iyi bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini bildirdi.

TOPLAMDA 10, KUPADA 3’ÜNCÜ KEZ

GZT Giresunspor ile Fraport TAV Antalyaspor toplamda 10 kez birbirlerine rakip oldu. İki takım, Spor Toto Süper Lig’de 1, 2’nci Lig’de 2, TFF 1.Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda 2 ve hazırlık maçında 1 kez karşılaştı. Oynanan 10 maçta GZT Giresunspor 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

“İNANCIMIZ TAM”

Maçla ilgili açıklama yapan GZT Giresunspor’un yönetim kurulu üyesi Sinan Akgün, zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyerek, “Sahadan galibiyetle ayrılıp son 16 turuna yükselmeyi hedefliyoruz. Bunu başaracağımıza inancımız tam. Ligde olduğu gibi kupada da başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Fraport TAV Antalyaspor – GZT Giresunspor 17:00

Antalya Stadı

Hakemler : Fırat Aydınus, Erdem Bayık, Cemil Tunç

Fraport TAV Antalyaspor : Boffin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Güray, Fredy, Floranus, Bünyamin, Doğukan, Amilton, Mukairu

Teknik Sorumlu : Nuri Şahin

GZT Giresunspor : Onurcan, Hayrullah, Sergen, Fatih, Emre, Pelupessy, Arda, Çekdar, Champness, Suleymanov, Umut

Teknik Direktör : Hakan Keleş