Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Mezarlığın eksiklikleri gideriliyor

Hizmet standartlarını her zaman

Hizmet standartlarını her zaman yükseltmeyi hedefleyen ve tüm hizmetlerin ücretsiz bir şekilde verildiği çalışmalar arasında yer alan Giresun Belediyesi’nin cenaze hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu kapsamda, Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü mezarlıkların bakım, onarım ve mezarlık güvenliğinin sağlanması amacına yönelik olarak faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Vatandaşların en acılı gününde yanında olan ekipler tarafından, cenaze hizmetlerinin yanı sıra mezarlıklarda da geniş kapsamlı çalışma yürütülüyor.

İkinci şehir mezarlığı olarak hizmete sunulan Samanlıkkıranı Mezarlığı’nda; mezar yerlerinin oluşturulması, tabela ve yönlendirme levhaları, ışıklandırma, musalla taşı, güvenlik kameraları, görevli kulübeleri ve pergola-tente sistemi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Hemşehrilerimize en zor zamanlarında yanlarında olmak, onlara destek olmak için ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz cenaze nakil ve defin işlemlerinin yanı sıra mezarlıklardaki çalışmalarımız da devam ediyor. Vatandaşlarımızın mezar ziyaretlerini daha temiz daha kolay şartlarda gerçekleştirmesi için gerekli çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürdürülecektir” denildi.