Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni hastaneye ulaşım sorunu çözülüyor

6 adet halk otobüsü

6 adet halk otobüsü 11 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren her 15 dakika bir Ayvasıl bölgesinden başlayarak, şehiriçi güzergahlarını takiben yeni Eğitim Araştırma Hastanesi ve Küçükköy mevkine toplu taşıma hizmeti verecek. Sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanacak.

S.S. 3 No’lu SEKA Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Nuri Çolakoğlu ve S.S. 39 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hamdi Çakır, son günlerde kamuoyunu meşgul eden yeni hastaneye ulaşım sorunu yaşandığı konusundaki iddialara yazılı bir açıklamayla cevap verdiler. Çolakoğlu ve Çakır, konuyla ilgili yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

“Giresun gündemini günlerdir meşgul eden, şehir içinde ikamet eden vatandaşlarımızın yeni yapılan Eğitim Araştırma Hastanesine ulaşımları konusuna mevcut çalışan dolmuş hatlarının yöneticileri bir araya gelerek almış oldukları karar doğrultusunda, özel halk otobüslerine 2 adet daha otobüs ekleyerek, toplamda 6 adet halk otobüsüyle halkımıza hizmet vereceklerdir. 11 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren her 15 dakika bir olacak şekilde Ayvasıl bölgesinden başlayarak şehiriçi güzergahlarını takiben yeni Eğitim Araştırma Hastanesi ve Küçükköy mevkine toplu taşıma faaliyetini yerine getirecektir. Sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz istifade ettiği bu otobüsler hem daha ucuz hem de yolcu taşıma kapasitesi daha fazla olması sebebiyle halkımızın hizmetine sunulacaktır.