Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yelken Bayrak

Yelken bayrak çeşitleri reklam

Yelken bayrak çeşitleri reklam alanında dikkat çekici ürünler olduğu için çok sık kullanılmaktadır. Bu reklam araçları özellikle kalabalık organizasyonların yapıldığı ortamlarda kullanılmaktadır. Yelken bayrak modelleri farklı isimlerle anılmaktadır.  Plaj yelken ve olta bayrak olarak da adlandırılan bu reklam ürünleri şekil olarak da farklı isimler almaktadır. L tipi yelken bayrak, damla yelken bayrak ve plaj yelken bayrak olarak isimlendirilen bu ürünler pratik kullanıma uygun modellerdir.

Yelken bayrak modelleri metal çubuk kısmı ve bidon kısmından oluşmaktadır. Bidon kısmı doldurulduğunda ayakta durması sağlanmaktadır. Bu yelken bayrak kullanımında bez üzerine baskı yapılması söz konusudur. Bu baskının kaliteli şekilde yapılması ile çok etkili bir reklam ortaya çıkmaktadır. Raşel kumaş, bez üzerine bu baskılar yapılabilir. Kullanılan malzemeye göre fiyat da değişmektedir.

Yelken Bayrak Modelleri

En kaliteli ve en etkili reklam araçları kullanılarak reklam yapılması isteniyorsa bu konuda detaylı bir araştırma yapmak uygun olacaktır. Yelken bayrak modellerini inceleyerek satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak-imalati/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.