Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar hız kesmeden sürecek

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Ankara’da

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Son derece verimli geçen bu görüşmelerde ilimizin turizm ve ulaşım yatırımları ele alındı, destek sözleri verildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara temasları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi. Şenlikoğlu, Giresun’da trafiği rahatlatacak Dal-Çık Projesi, eski çöp sahasının olduğu bölgeye (tahkimat sürecinden sonra) yapılacak olan 42. ve 47. Alay Parkı, Uzuncakum Balıkçı Barınağı Projesi ve Ulaşım Ağları Projeleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu’na sunum yaptı, yürütülen diğer projelerle ilgili bilgi verdi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Karaismailoğlu, Giresun’a her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başkent temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile de bir araya geldi. Şenlikoğlu, Giresun’da turizmi geliştirme amaçlı yapılan çalışmalar, projeler ve gelecek planlamaları hakkında genel değerlendirmelerde bulunup, turizmde yaşanan gelişmeleri anlattı. Bakan Ersoy, Karadeniz Bölgesi ve Giresun’da turizmin gelişmesi ve hak ettiği payı alması için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını ifade ederken, Temmuz ayı içerisinde planladığı Giresun ziyaretinde bir değişiklik olmadığını ve ziyareti gerçekleştireceğini yineledi.