Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatarak para kazanıyor

Çotanakların sezon başında Galatasaray’dan

Çotanakların sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Emre Taşdemir, yeşil beyazlı formayla sadece 374 dakika forma giydi ve sürekli olarak “Sakatım” diyerek antrenmanlara bile çıkmadı. Gelinen son noktada ise süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

GZT Giresunspor’da Younousse Sankhare’nin haricinde Emre Taşdemir’de yatarak para kazanan oyuncular listesine adını yazmayı başardı. Sezon başında kronik sakat olduğu bilinmesine rağmen Galatasaray’dan kiralanan Emre Taşdemir için hem sarı kırmızılı camiaya kiralama ücreti ödenmiş hem de oyuncunun 1 yıllık maaşını Giresunspor’un karşılaması yönünde anlaşma sağlanmıştı. Taşdemir, bu anlaşmadan sonra Giresunspor’a geldiği zamandan beri antrenmanlardaki isteksiz tavırları, sürekli sakat olduğunu iddia ederek oynamak istemediğini belirten halleri ve taraftarla zaman zaman yaşadığı problemler bardağı taşıran son damla oldu. 26 yaşındaki oyuncu, 10 günlük Milli Arada Antalya’da yapılan kamp sırasında kadro dışı bırakılmış ve kulüp bulması için izin verilmişti. Taşdemir, bu sürede FIFA kuralları gereği aynı sezonda 3 farklı Süper Lig takımında forma giyemeyeceği ve sadece alt lig ya da yabancı liglerde forma giyebileceğinden dolayı takımdan ayrılmadı.

Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Keleş de, oyuncunun yeni takım bulamayıp Giresunspor’da kalmasına rağmen kadro dışı kararını devam ettirdi. Gelinen son noktada Emre Taşdemir’e bir antrenman programı verilerek, uzaktan yani yaşadığı şehir İstanbul’da antrenman yapması istendi. Taşdemir’in bu antrenmanları yapıp yapmadığı gizliliğini korurken, konuyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama gelmedi.

Taraftarlar da özellikle sosyal medyada bu duruma çok fazla tepki gösterip, Emre Taşdemir’in yatarak para kazanmasına tepki gösterdi. Öte yandan spor kamuoyu ise uzaktan eğitim sistemi gördüklerini ancak uzaktan antrenman sistemi diye bir şey hiç görmediklerini, bu durumun çok enteresan olduğunu söyledi.