Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yanlışımız varsa açıklasınlar”

Giresunspor’un eski Kulüp Başkanı

Giresunspor’un eski Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bozbağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Rahmetli babamın kurucusu olduğu ve yöneticilik yaptığı Giresunspor’umuz ile büyüdüm. 22 yıl önce yöneticiliğine başladığım kulübümüzde 2012-2013 sezonunda başkanlık gibi bir şerefe erişerek aralıksız 6.5 sene bu görevi büyük bir onurla yürüttüm.

Süreç boyunca zor şartlara rağmen takımımızı 2. Lig’den 1. Lig’e çıkardık. 1. Lig’de görev yaptığımız tüm sezonlarda hep şampiyonluk mücadelesi   verip 1 sezon ise play off oynadık, Kulüpler Birliği başkanlığı yaptık.

Görevi bıraktığımız 2018-2019 yarı sezonundan bugüne kadar geçen süreçteki mali tablo ve tüm olumsuzluklar bize yüklenmek isteniyor.

Bazı kişilerin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalar ve yayınlarla borçlardan bizleri sorumlu tutarak, suçlayıp lütufsuzca söylemlerde bulunarak insanları bizlere karşı kışkırtıp sahsıma ve arkadaşlarıma ciddi suçlamalar yöneltiyor.

Birilerinin bayrağını sallayan bunlar, asılsız iftiraların hesabını bağımsız Türk Yargısı önünde verecektir. Avukatlarımız gerekli işlemleri başlatmıştır.

Giresunspor tarihinin en uzun süre başkanlık yapmış birisi olarak şu andaki başkanımız Sayın Hakan Karaahmet’ten rica ediyorum. Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarının bir yanlışı, bir kusuru varsa lütfen açıklasın.

Ben de şu anda il dışındayım. Giresun’a döndüğümde Giresunspor adap ve usullerine uygun bir şekilde basın toplantısı düzenleyerek, gerekli açıklamaları kamuoyuyla paylaşacağım.

Saygılarımla

Mustafa Temel Bozbağ