Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yakar, “TOKİ sözümüzü tuttuk”

Bulancak Emecen Mevkiinde deniz,

Bulancak Emecen Mevkiinde deniz, havaalanı, liman ve Bulancak Manzaralı bir tepede bulunan Bulancak TOKİ evlerinin inşaatı başladı. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın çabaları ile Bulancak’a kazandırılan TOKİ evlerinin Emecen mevkiinin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

YAKAR, “VATANDAŞA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Bulancak TOKİ evleri için büyük mücadele veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, vatandaşlara verdikleri sözün ve teminatın yerine gelmesinden büyük onur duyduklarını belirtti. Yakar, “Yaklaşık iki yıldır vermiş olduğumuz mücadelenin sonucunda halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın onurunu yaşadık. Yıllardır Bulancak için hayal olan TOKİ evlerinin temelini attık. 2 sene içinde modern TOKİ konutlarına kavuşacağız. Bu süreçte bize güvenerek, bize itimat ederek TOKİ’ye yazılan vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Bulancak TOKİ evleri her geçen gün büyüyen, gelişen ve modernleşen Bulancak’a büyük katkı sağlayacaktır. İlçemize, üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TOKİ bünyesinde ihale dilen ve yapımı başlanan Bulancak TOKİ evleri 342 daireden oluşacak. Bir kaç yıldır TOKİ’nin gelmesini bekleyen ve üye olarak yazılanların sahip olacağı evler üstün kalitede olacak. 342 dairenin Bulancak Emecen mevkiine bir hareketlilik katması bekleniyor. Bulancak TOKİ evleri ile birlikte küçük bir cami ve ticaret merkezi de TOKİ alanında yer alacak. Ayrıca Basketbol sahası, park bahçe düzenlemeleri, çocuk oyun alanları, araç park alanları ile çok yönlü çalışmalarında yapılacağı belirtildi.

1 YIL İÇİNDE BİTECEK

Bulancak TOKİ evlerinin yapımını ihale yoluyla üstlenen inşaat firmasının çok hızlı çalıştığı belirtilirken 1 yıllık süreçte inşaatın yasal olarak bitmesi gerektiği ama müteahhit firmanın bir sene içinde inşaatı bitirmek için hızlı hareket edeceği belirtildi. İnşaat firmasının kısa sürede şantiyeyi kurduğu ve temel atma safhasına getirdiği gözlemlendi.