Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağlıdere yeni yıla coşkulu girdi

Yağlıdere Belediye Başkanlığı ve

Yağlıdere Belediye Başkanlığı ve Üçtepe Belediye Başkanlığı öncülüğünde, Yakup Kürşat Yılmaz’ın destekleriyle ilçenin Pazar yerinde açık hava konseri düzenlendi.

Sunuculuğunu Fırat Akyol ile İsmail Çelik’in yaptığı konserde İsmail Türüt, Murat Çelik, Işıl Işıl, Züleyha Kovancı sahne aldı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, yeni bir yılı kutlama amacıyla bir arada olmadıklarını belirtti.

İbaş; “İki yıldır hepimiz bunaldık pandemiydi, seldi afetti, yangındı biraz stresimi atalım dedik. Bir araya gelelim hasbihâl edelim dedik.

Birbirini görmeyen arkadaşlar birbirini görsün dedik. Belediyemizin imkânları bu geceyi organize etmeyi yetmeyebilirdi ama Yakup Kürşat Yılmaz abimize herkes adına çok teşekkür ediyorum. Bu daha bir antrenman Allah izin verirse Buları Yayla Şenliği’nde çok daha güzel bir organizasyon olacak. Onun da bu akşamdan müjdesini veriyorum. Bu kadar insan bir araya gelmişken ilçemizin sporda iki tane medarı iftarı var. Birincisi Avrupa’da ve Türkiye Şampiyonalarında bizleri güçlü bir şekilde onure eden Türkiye Şampiyonluğu kazanan milli karateci kardeşlerimize ve Yağlıderespor’u temsilen kulüp başkanı Onur Yanbul’a hediye takdim etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Üçtepe Belediye Başkanı Hacı Gasım Akıllı da, “Zor geçen 2021 yılından sonra yeni bir yıla giriyoruz. Hepinize sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’da, bu programı hazırlayan Yağlıdere ve Üçtepe Belediye başkanlarımıza, büyük katkısı olan Türklük davasının gözü kara yiğidi kıymetli Yağlıdereli büyüğüm Kürşat Yılmaz’a teşekkürlerin en büyüğünü ediyor yeni yılın hepimize hayırlı uğurlu huzur getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Konser havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.