Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vichy

Cilt problemlerine faydalı olan

Cilt problemlerine faydalı olan Vichy ürünler, farklı etkileri ile sizlere ulaştırılıyor. Kullanım şekli, içeriği, üretim sebebi gibi kriterleri inceleyerek satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün, cilt probleminize göre şekillenebilir. İçeriği inceleyerek almak istediğiniz ürünü belirleyebilirsiniz.

Vichy Ürünleri

Şampuan üretiminde saç sorunları göz önünde bulundurularak üretim yapılmıştır. Kepekli saçlara özel, yağlı saçlara özel gibi seçenekleri değerlendirip inceleyebilirsiniz. Saç dökülmesine karşı faydalı olan, saç tellerinin hacminin artmasına destekleyen ürünler oluşturulmuştur. Kuru saçlar, yağlı ve karma saçlar için Vİchy ürünleri tercih edilebilir.

Vichy Fondöten

Ürünler arasında fondöten de var. Eşit olmayan cilt tonu, göz altı morlukları, halkalar, koyu lekeler, kızarıklık gibi sorunların giderilmesinde tercih edilir. 16 saat boyunca etkilidir. Ciltte ağırlık ve maske etkisi yaratmayan bir görüntü oluşturur. 24 saat nemlendirme etkilidir.

Vichy Lİftactic Collagen Spesiyalist Bakım Kremi

Peptitler ve C vitamini içeren formülü sayesinde yaşlanma belirtilerinin gecikmesinde faydalı olur. Pürüzsüz bir görünüm oluşmasını destekler. Cildin sıkılaşmasını, eşit cilt tonunun olmasını sağlar. Leke ve sarkmaların azalmasında faydalı olur.

Vichy Göz Çevresi Bakımı

Göz çevresine özel bakım kremleri üretilmiştir. Göz çevresindeki morlukların giderilmesine yardımcı olur. Göz torbaları ve ince çizgileri yok etmede etkili olabilir. Vichy ürünleri için hemen sipariş verebilirsiniz. Ürün adedini belirtip, sipariş detaylarını oluşturup kısa süre içinde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Siz de tüm vichy ürünleri için https://www.welldermo.com/vichy adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.