Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Ünlü, sağlıkçıları konuk etti

Giresun Valisi Enver Ünlü,

Giresun Valisi Enver Ünlü, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Giresun’daki sağlık kurumlarının yöneticileri ve hekimlerden oluşan heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, kabulden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ayrıca her yıl kutlanan “14 Mart Tıp Bayramı” etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında da Vali Ünlü’ye bilgi verdi.

Heyette bulunan hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Vali Ünlü, ziyaret sonrası “14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir kalp atışı, bir nefes için verdikleri mücadelelerle hayatlarımızda iz bırakan sağlık camiamızın değerli mensuplarını ağırladık” paylaşımında bulundu.

Ziyarete; İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erhan Demirelli, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğrul Kesicioğlu ve Doç. Dr. Şebnem Alayna Tosun ile Uzm. Dr. Ruşen Topallı ve Dr. Ayşe Sultan İlhan katıldı.