Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan’dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Vali Hasan Karahan 8

Vali Hasan Karahan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karahan mesajında şöyle dedi: “Dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart tarihi Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. 8 Mart günü; kadın olmanın anlam ve önemi üzerine etraflıca düşünmek, samimi bir şekilde kafa yormak ve kadınların karşılaştığı zorlukları ele almak için iyi bir fırsat sunmaktadır.

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Kadınlarımız, yaptıkları mücadelelerle; sosyal, siyasal ve ekonomik alanda birçok kazanımlar elde etmişlerdir. Bütün bu mücadelelere ve kazanımlara rağmen, eğitimli de olsa; eğitimsiz de olsa, ülke gelişmiş de olsa; gelişmemiş de olsa kadınlara yönelik baskı, şiddet, mobbing gibi haksızlıklar halen devam etmektedir. Bize düşen görev bunları minimize ederek bu olumsuzlukları da ortadan kaldırmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”