Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan’dan Çevik Kuvvete taziye ziyareti

Vali Hasan Karahan, İstanbul

Vali Hasan Karahan, İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet Polislerine yönelik düzenlenen menfur saldırı nedeniyle, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karahan, konuşmasına biz bir aileyiz diye başlayarak; “Her zaman tatlı ve güzel günler için bir araya gelmiyoruz. Acılarımızı da paylaşıyoruz. Neticede biz bir aileyiz. Aynı yola baş koyduk. Devletimizin, milletimizin bekası içinde, geçmişte olduğu gibi bugünde elimizden geleni yapacağız. Buna canımızı vermekte dahil. Polisimiz de bunu her daim ispatlamıştır. Tüm şerefiyle, izzetiyle ve gururuyla milletin hizmetinde olduğunu her daim dosta düşmana göstermiştir” ifadelerini kullandı.

VALİ KARAHAN, “POLİSİMİZİN DİK VE SAĞLAM DURUŞU HAİNLERİN EMELLERİNE ULAŞMASINA MANİ OLDU”

Yapılan bu menfur saldırılar karşısında gereğini yapacağız diye konuşan Vali Karahan; “15 Temmuz’da da polisimiz, dik ve sağlam duruşu, milletimizin desteği ile o hainlerin emellerine ulaşmasına mani oldu. Milletimiz var olsun ki canıyla, kanıyla o tanklara, jetlere, uçaklara, helikopterlere o hain silahlara karşı durdu.

Devlet bize maaş veriyor, bize silah veriyor, üniforma veriyor ve de biz bunun gereğini yapacağız. Bizim ekmeğimiz yenilir,  suyumuz içilir ama düşmanımız da çoktur ne hikmetse. Anadolu coğrafyasının kaderidir ki insanlara bağrımızı açarız, soframızı açarız ama hainliklerini de görürüz. Ama Cenab-ı Allah’ın da bir bildiği vardır” dedi.

VALİ KARAHAN, “BİRAZ DAHA SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRACAĞIZ”

Her daim teyakkuz halinde olacağız diye konuşan Vali Karahan; “Görüyorsunuz ki bir anlık dikkatsizlik nelere mal oluyor. Birçok bombalı eylem engelleniyor. Yüzlercesi engelleniyor fakat bir tanesine mani olamadığımız an bütün engellemelerimizin hükmü, kıymeti kalmıyor. Onun için daha bir teyakkuz halinde olacağız. Günden güne tabii ki Türkiye’nin yalnızlaştırılma politikası devam ediyor. Türkiye kendi milli kimliğine, şahsiyetine, öz duruşuna kavuştukça,  düşmanlarımızın şiddeti de hainliği de artıyor. İçeriden, dışarıdan her türlü saldırılar artıyor. Bu demektir ki biz doğru yoldayız. Allah bize güç kuvvet versin. Bu bize istikametimizin doğruluğunu gösterdiği gibi sonuca da yaklaştığımızı gösteriyor. Onun için biraz daha dişimizi sıkacağız, biraz daha saflarımızı sıklaştıracağız ve Allah’ın yolunda, din yolunda, millet yolunda, vatan yolunda ter dökmeye, kan dökmeye devam edeceğiz. Emniyetimiz, polisimiz, jandarmamız milletimizin emrinde, Allah onları korusun” diyerek kararlı mücadeleye devam edilmesini istedi.

VALİ KARAHAN: “DİKKAT EDECEĞİZ, DAİMA UYANIK OLACAĞIZ”

Türk Polisinin kahramanca mücadelesine vurgu yaparak “Başımız sağolsun, Allah devletimize, milletimize güç versin” diye konuşan Vali Karahan “Emniyetimiz, Giresun’da da her daim 24 saat ayakta. Güzel işler, başarılı işler yapıyoruz. Emniyetimiz, asayişimiz iyi durumda. Ama dikkat edeceğiz. Hiç ummadık yerlerde de hainler eylem yapabiliyor. Hiç ummadığımız vatan köşesinde de saldırıya geçebiliyorlar. Dikkat edeceğiz, daima uyanık olacağız. Allah hepimizi devletimizi, milletimizi korusun. Onların eşlerini, evlatlarını, annelerini, babalarını her zaman el üstünde tutuyoruz. Her daim onlarla beraberiz. Allah bizlere daha fazla şehit göstermesin. Tekrar başımız sağolsun, Allah sizi korusun. Allah devletimize, milletimize güç versin” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZTÜRK, “ARKADAŞLARIMIZIN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ”

Çevik Kuvvet ziyaretinde meslektaşlarına yönelik yaptığı konuşmasında, “Arkadaşlarımızın kanını yerde bırakmayacağız” diye konuşan İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, “Değerli mesai arkadaşlarım, Cumartesi akşamı İstanbul’da bölücü terör örgütünün haince bir eylemi sonucunda 30 yiğit kardeşimiz şehadet şerbetini içmiştir. Şuanda açıklanan rakamlara göre 8 vatandaşımızda hayatını kaybetmiştir. Dün İstanbul’da şehit olan arkadaşlarımız unutmasınlar ki bugün, Giresun Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan personelin tamamı onların yerinde olmayı arzu edecek nitelikte ve vatan sevdası ile doludur. Sayın Valim başımızda bulunduğunuz süre içerisinde her türlü konuyu zatı halinize arz ettik ve sizin çok yakın desteğinizi gördük. Bugünde İstanbul’daki olaydan kaynaklı arkadaşlarımıza başsağlığı mesajınız ve ziyaretiniz için arkadaşlarım adına şükranlarımı arz ediyorum. Ve Sayın Valim size söz veriyoruz, arkadaşlarımızın kanını yerde bırakmayacağız. İşimizi daha güzel yapacağız, daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz ve o arkadaşlarımızın emanetlerinin başı dik, alnı ak vaziyette ülkemizde yaşamalarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda, İl Emniyet Müdürü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü ile bir süre görüşen Vali Karahan, her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Denetleme Defterini imzaladı.