Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan EMİT Fuarında

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valisi Hasan Karahan, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 2016 EMİTT Turizm ve Tanıtım Fuarında Giresun standına gelerek,  Turizm ve Tur şirketlerinin yetkilerini misafir etti,  bazı görüşmeler yaptı. Giresun Valisi Hasan Karahan, EMİT Turizm ve Tanıtım fuarında Giresun ile ilgili düşüncelerini, Giresun Valiliğinin EMİTT Fuarında olma amacını,  Turizm yatırımlarını anlattı. Turizm sezonu başlamadan önce, o yılın planlamaları, görüşmeleri ve anlaşmalarının yapıldığı yerde Giresun’da olmalıdır dedi.
TURİZMİN PAZARLANDIĞI YERDE OLMALISINIZ
Vali bey, Eğer Giresun’a gelen turist sayısını planlı bir şekilde artırmak zorundaysak, Giresun Turizminden bahsedip geliştireceksek, Giresun’u tanıtmak ve duyurabilmek anlamında önemli bir organizasyonun içinde “Turizmin pazarlandığı ve konuşulduğu yerde olmalısınız” Dolayısı ile bizim burada olmamız önemlidir dedi.
Biz valilik olarak işin tanıtım tarafındayız diyen Vali Karahan” Ticari firmalarımız otellerimiz restoranlarımız turizm acentelerimiz bu işin pazarlaması ile ilgileniyorlar. Bu sene onlara ağırlık vererek kendiniz gelin işinizin başında durun, binlerce turizmcinin arasında yerinizi alın ve görüşmelerinizi bağlantılarınızı yapın dedik” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.
GİRESUN TURİZM ANLAMINDA DAHA İDDİALI OLACAK
“Giresun’a ilgi her zaman artarak devam ediyor. Adamız ciddi bir turist potansiyeli sağladı. Sümela manastırının kapalı olması, Şebinkarahisar Meryemana manastırını daha cazip hale getirdi. Yaylalarımızda ciddi bir potansiyel var. Kalemize rahat ulaşılabiliyor. Bir otel projemiz daha hayata geçiyor. Giresun turizm anlamında her geçen gün daha iddialı olacak. Giresun’un doğası ve tarihi, turizm anlamında sunacağı imkanlar çok fazla. Sahilleri, iç kesimlerdeki coğrafyası, tarihi ve kültürü ile iyi bir yerde olacak. Tüm bunların tanıtımını yaparak önemli bir geri dönüşüm bekliyoruz. Bizler aslında daha başlangıç aşamasındayız ama iyi bir başlangıç yaptık.  Bu işi iyi bilen iyi bir ekibimiz var” diyerek, Giresunlu girişimcilerin artık turizm sektörüne yatırım yaptığından bahsederek şöyle dedi.
HİZMETTE YETERSİZ OLURSANIZ TURİZMDE MESAFE ALAMAZSINIZ
“Giresunlu girişimcilerde turizmden artık ekmek yiyebileceklerini gördüler ve ciddi yatırımlar oluyor. Turizm aynı zamanda hizmet sektörü, ne kadar tarihiniz, coğrafyanız olursa olsun,  hizmette yetersiz olursanız turizmde mesafe alamazsınız.  Bu konuda asıl biz girişimciliği teşvik ediyoruz yatırımcılarımızda geliyor. Turizm insana dayalı zor bir sektör olduğundan otellerimizde, restoranlarımızda, yaylalardaki konaklama tesislerimizde, kalede ve adadaki verilen hizmetlerde günde güne iyileşiyor ve gelişiyor.  Bu konularda kısa zamanda iyi bir mesafe aldık” dedi.