Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi

Vali Karahan, Etwinning (Avrupa

Vali Karahan, Etwinning (Avrupa Ortak Okullar Ağı) kapsamında Dijital Vatandaşlık – Dijital Erişim konulu poster yarışmasında Avrupa 1.’si olan Kanuni Ortaokulu öğrencisi Deniz Demirdaş ve Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Giresun 1.’si olan Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Tuğba Nur Bayram’ı makamında kabul etti. Etwinning (Avrupa Ortak Okullar Ağı) kapsamında, Dijital Vatandaşlık – Dijital Erişim konulu poster yarışmasında Avrupa 1.’si olan Kanuni Ortaokulu öğrencisi Deniz Demirdaş ve Etwinning Koordinatörü Tuğba Sağlam birinci olan poster çalışması ile ilgili bilgiler aktararak, posterin bir nüshasını Vali Karahan’a takdim ettiler.

Karahan, poster yarışmasında Avrupa 1.’si olan Deniz Demirdaş’ı tebrik ederek, başarılarının devamı temennisinde bulundu ve altınla ödüllendirdi.

23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Giresun birincisi ve Türkiye Birincileri arasında yer alan, Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Tuğba Nur Bayram ise başarısının sırrını paylaştı. TEOG Birincisi Bayram, başarısının arkasında ailesi ve öğretmenleri olduğunu ifade ederek, düzenli ders çalışmanın yanında, iyi bir okuyucu olduğundan okuma alışkanlığı edinmiş olmanın sınavdaki başarısında etkili olduğunu söyledi. TEOG Birincisi Bayram’ı kutlayarak başarılarının devamını dileyen Vali Karahan, öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Kanuni ortaokulu Müdürü Olgun Albayrak, Mustafa Kemal ortaokulu Müdürü Zeki Soylu ve okul öğretmenleri de hazır bulundu.