Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tütüncü’den Borsa’ya ziyaret

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve heyeti Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa binasının Giresun Fındığı ve Giresun halkına faydalı bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Tütüncü, “Giresun Ticaret Borsası olarak Giresun Fındığı için yapmış olduğunuz projeyi önemsiyorum. Giresun için çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, Yapmış olduğunuz projeler ve çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Tütüncü ve ekibine teşekkür etti.”

Giresun Ticaret Borsası tarafından, Giresun Valisi Sn. Hasan Karahan’ın talimatı ile Giresun’un sorunları ve Giresun halkının isteklerini inceleyen Giresun Kent Vizyonu projesinin uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu ortaya çıkan “Giresun Kent Vizyonu” sonuç raporu kitabı ve Giresun Ticaret Borsası tarafından Giresun Fındığının ve Giresun Fındık Borsası’nın kuruluşundan günümüze kadar anlatılan tarihçe kitabı “Giresun’da Fındık ve Fındık Borsası’nın tarihçesi” kitabı takdim edildi.

Ziyarette, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Meclis Üyesi Metin Kesik ve Genel Sekreter Eren Nizam hazır bulundu.