Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSİS Giresun İl Başkanlığına Yılmaz Gökçe atandı

Türk- İş Konfederasyonuna bağlı

Türk- İş Konfederasyonuna bağlı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Giresun İl Başkanlığına Yılmaz Gökçe atandı. 1961 yılından bu yana sağlık işçilerinin haklarına yönelik faaliyet gösteren sendikanın Giresun il başkanlığına atanan Yılmaz Gökçe daha önce de kendisi gibi kamu da çalışan işçilerin hakları için mücadele vermişti. Kamuda çalışan taşeron işçilerinin kadroya geçiş sürecinde mücadelesi ile tanınan Yılmaz Gökçe tüm Türkiye’de ses getiren 2013 yılında ilk kez Giresun’da gerçekleşen “Taşerona Hayır Kamu ile Sözleşmeye Evet” mitinginin yapılmasında komisyon başkanı olarak görev yapmış, Kısa Adı KEDER olan Kamu Emekçileri Derneğinde başkanlığını yapmıştı. Daha önce TÜM -İŞ Konfederasyonuna Giresun il Başkanlığı da yapan başkan Gökçe, kadro Geçiş sürecinde taşeron işçi olarak çalışırken kamuya ilk Muvazaa Davası açarak bu konuda öncü olmuştu.

Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans mezunu olan Başkan gökçe İşletme alanında yüksek lisans eğitimi aldı.

Halen Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürekli işçi olarak çalışan Başkan Gökçe, “Yeni bir tarz ve farklı bir anlayışla, daha tutarlı ve ilkeli olarak, tüm işçi kardeşlerimin haklarını koruyabilmesi ve taleplerinin yerine getirebilmesi amacıyla Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Giresun il Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Dün olduğu gibi bundan sonra da “İşçi Hakları Mücadelesinde” sizlerin de desteğiyle hep birlikte onurlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Şimdiden destek veren tüm işçi kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.