Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT’ye “Osman Ağa” tepkisi

  Geçtiğimiz Perşembe günü

 

Geçtiğimiz Perşembe günü TRT Belgesel kanalında yayınlanan “onlar” adlı belgeselde gazeteci yazar Muharrem Coşkun tarafından Topal Osman Ağamıza karşı ağır ve mesnetsiz ithamlar bulunulması Giresunluları adeta ayağa kaldırdı.

Giresunlular Şebinkarahisar doğumlu olan ve Millet Gazetesi Genel yayın koordinatörü olan Muharrem Coşkun Gazi Milis Yarbay Topal Osman Ağamıza “cahil” demesine büyük tepki gösterdiler. Devletin kanalı Olan TRT, Giresunlu Milli Mücadele Kahramanı, Milis Yarbay Gazi Osman Ağanın Trabzon Mebusu Ali Şükrü Bey’i “Tuzağa düşürerek” öldürdüğünü söylüyor. Bu bir hadsizliktir” dediler.

ALİ ŞÜKRÜ BEYİN OĞLU, “BABAMI OSMANAĞA ÖLDÜRMEDİ” DİYOR

Ali Şükrü Beyin Oğlu 26 Ekim 1959 pazartesi günü çıkan Karadeniz Gazetesine ‘Tarihin Karanlık Kalan bir Sırrı açıklandı’  adlı vermiş olduğu demecinde babamı Topal Osman ağa öldürmedi diyerek açıklamalar bulundu.

Ayrıca Bazı gazete ve kitaplarda Topal Osman Ağa’nın Ali Şükrü Bey’i öldürmediğini aslında bu cinayetin Osman Ağa’nın üzerine yıkıldığı somut delillere dayandırılarak anlatılmıştır. Bazı kaynaklar Ali Şükrü Bey’in öldürülmesinde İsmail Hakkı Tekçe’yi sorumlu tutmaktadır. Ne gariptir ki Osman Ağayı Şehit eden İsmail Hakkı Tekçenin ta kendisidir.

TÜM GİRESUNLULARI TEPKİYE ÇAĞIRIYORUZ

Giresunlu Milis Yarbay Gazi Osman Ağa’ya bu devletin kanalı olan TRT’de bir karalama kampanyası yürütüldü, Osman Ağa’yı “tuzakçı ve katil” diyerek karalamak, ona “cahil” demek bu ülkede hiçbir kurumun ve hiç kimsenin haddi değildir. Biz buradan; Giresun Milletvekillerini, Giresun Belediyesini, Giresun’un tüm ilçe belediyelerini, Giresun ile alakalı tüm dernekleri, federasyonları ve tüm Giresun’luları Osman Ağa’ya devletin kanalı TRT’de yapılan bu saygısızlığa karşı tepki göstermeye çağırıyoruz.