Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Transferler ardı ardına gelecek

Yeşil beyazlı çotanakların Asbaşkanı

Yeşil beyazlı çotanakların Asbaşkanı Usta, 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar iç ve dış transferi büyük oranda şekillendirmek istediklerini ifade etti.

Spor Toto 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Teknik direktör Erkan Sözeri’nin raporu doğrultusunda iç ve dış transfere yön vereceklerini ifade eden Usta, “Yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.

Giresunspor camiasının beklentilerini bildiklerini ve 2019-2020 sezonunda bu beklentilere cevap vermek niyetinde olduklarını kaydeden Usta, “Giresunspor yönetimi olarak ilk hedefimiz 42 yıllık Süper Lig hasretini bitirmek. Bu hedef doğrultusunda güçlü ve alternatifli bir kadro kuracağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde imzalar peş peşe gelecek. 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar hem iç transferde hem de dış transferde önemli mesafe kat etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.