Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toplum Destekli Polisten Eğitimli Gençler ile Mutlu Geleceğe Projesi

Toplum Destekli Polislik hizmetleri

Toplum Destekli Polislik hizmetleri kapsamında “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında uygulanmakta olan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ve Espiye Kaymakamlığı koordinesinde Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Saygılı Ve Eğitimli Gençler İle Mutlu Geleceğe” projesi çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Mesut Çoban, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Emniyet Müdürü Dr. Yusuf İnci, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, ilçe protokolü ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli, ilçe ortaokulları ve liselerinde eğitim gören 140 öğrenci, 50 veli ile idareci ve öğretmenlerin katıldı.

Sıcak bir son bahar günü Hacı Mahmutlu Çayırında gerçekleştirilen etkinlikte katılımcıların doyasıya eğlendikleri, yöresel halk oyunları, halat çekme yarışması, mendil kapmaca vb. oyunları oynadıkları görüldü.

Yapılan etkinliklerden memnun kalan öğrenciler ve velileri ilçede ilk defa böyle bir etkinliğin gerçekleştirildiğini, bu sayede ilçe idarecileri ve polislerle bir arada bulunduklarını, ayrıca polislerimizi daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını,  onlarla sohbet ederek birlikte piknik yapıp kaynaştıklarını, bu durumun polislerimize bakış açılarında değişiklikler meydana getirerek kendilerine güven verdiklerini belittiler.

Ayrıca polislerimizin görevlerinin sadece suç ve suçlularla mücadele etmek olmadığını, sosyal projeler düzenleyerek vatandaşların her alanda yanlarında olduklarını bir kez daha gördüklerini ifade ederek projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.