Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu’da Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Akıl ve Zeka Oyunları

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak protokolü kapsamında düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvası ilçe finali, söz konusu oyunların üs merkezi haline gelen Tirebolu Sakarya İlkokulu’nda yapıldı.

27 Şubat Perşembe günü ilçe merkezinden 3 okulun katılımı ile gerçekleşen ve 3 farklı oyunun sergilendiği turnuvada, ev sahibi Sakarya İlkokulu 3 ve Dumlupınar İlkokulu da 1 birincilik aldı. İlçe Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ın da büyük bir dikkatle izlediği turnuvada; ev sahibi Sakarya’dan Elif Hanzade Bayrak, Yusuf Mustafa Durmış ve Eyüp Bayrak ile Dumlupınar’dan Yalın Güldal isimli öğrenciler, ilçe birincisi olurlarken; il merkezinde yapılacak yarışmada Tirebolu’yu temsil etmeye hak kazandılar.

Ev sahibi ve Zeka Oyunlarının üs merkezi Sakarya İlkokulu Müdürü Zihni Yılmaz, ilçe finaline katılan okullara ve yöneticilerine teşekkür ederek, kendi okullarından 3 ve Dumlupınar’dan da 1 öğrencinin, gelecek hafta içinde ilde yapılacak yarışmada Tirebolu’yu temsil edeceklerini söyledi.