Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu HEM’den, planlama toplantısı

Tirebolu’da 2020 yılının ilk

Tirebolu’da 2020 yılının ilk Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı, 20 Şubat Perşembe günü İlçe Kaymakamı Salih Yüce’nin başkanlığında yapıldı. Piri Reis MTAL salonunda gerçekleşen toplantıda, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bu zamana kadar yaptığı çalışmalar değerlendirilirken; önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler sunuldu.

İlçedeki kurum amirlerinin katılımıyla Kaymakam Yüce başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, geniş kapsamlı bir sunum yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Hamzaoğlu, 1 Eylül 2019’dan itibaren yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken; bu tarihten 20 Şubat 2020’ye kadar geçen süreçte açılan 185 kursa 5 bine yakın kursiyerin katıldığını kaydetti.

Toplantıda ayrıca, Halk Eğitim faaliyetlerinin planlanması ve kurumlar arası işbirliğinin sağlanması konuları da ele alınırken; İlçe Kaymakamı Yüce, Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinin tüm birimlere ve geniş bir sahaya yayılmasını istedi. Katılımcı kurum amirlerinin talep ve önerilerinin de görüşüldüğü toplantıda, öğrenmenin hayat boyu ve geniş tabanda sürdürülebilmesi için  yapılması gereken çalışmalar üzerinde de duruldu. Kaymakam Yüce başkanlığında ilçedeki kurum amirlerinin katılım sağladığı ilk toplantıda Halk Eğitim faaliyetleri planlanırken; bu yılın ikinci toplantısının ise Ağustos ayında yapılacağına dair karar alındı.