Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu 2. Çocuk Olimpiyatları sona erdi

Tirebolu Belediyesi tarafından başlatılan

Tirebolu Belediyesi tarafından başlatılan 2. Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatları; çocuklarımızın teknolojik gelişmelerin etkisiyle unuttukları ve bilmedikleri çocuk oyunlarını gün yüzüne taşımak için başlatılan olimpiyatlar gündüzleri çocuklara ve eski günleri hatırlamak isteyen yetişkinlere güzel anlar yaşattı.
Tirebolu Belediyesi tarafından üç gün üç gece düzenlenen 2. Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatları 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü İlçemiz Kale önünde gerçekleştirilen Resul Dündar Halk konseriyle son buldu. Konsere çevre illerden ve ilçelerden de katılım gerçekleşti.
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yapmış olduğu açıklamada; “2. Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatları kapsamında üç gün üç gece düzenlediğimiz etkinlikler ve konserlerimizde, gündüzleri çocuklarımız eğlendi akşamları da yetişkinlerimiz müthiş konserlerimize katılarak eğlenerek mutlu oldular. 2. Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatları kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimiz ve konserlerimiz Resul Dindar konseriyle son buldu. Bu gibi etkinliklerimizi ara vermeden vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Ben burada organizasyonda emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.