Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tesettür Takım ile İyi Giden Kombinler Nelerdir?

Günümüzde Tesettür Giyim modası

Günümüzde Tesettür Giyim modası fazlasıyla çeşitlenerek dar bir skalaya hapsedilmekten kurtulmuş durumdadır. Bir zamanlar sadece elbise veya sadece etek-kazak giymek zorunda kalan tesettürlü kadınlar, artık kendilerine sunulan seçeneklerle beraber daha geniş bir hareket alanı yakalayıp gönüllerince şık kombinler yapabilmektedirler. Bu kombinlerin en çok sevilen ve en çok tercih edilen parçaları ise hiç şüphe yok ki ikili takımlardır.

İkili Takımlarla Yapılabilecek En Şık Kombinler: İkili takımlar farklı farklı şekilde kombinlenebilirler. Örneğin belden bağlamalı fit bir gömlek ile ispanyol paça kumaş bir pantolonu birleştirmek son derece havalı bir görüntü oluşturacaktır. Bunun yanı sıra tunik tarzı uzun bir çizgili kazağın altına bol paça deri bir pantolon giyilebilir. Ayrıca kruvaze bir ceket ile kombinlenen havuç bir kumaş pantolon, ortaya oldukça dikkat çekici bir kombin çıkartarak kadının girdiği her ortamda fark edilmesini sağlayacaktır.

Sadece klasik tarzda değil spor tarzda da etkileyici Tesettür Takım kombinleri yapılabilir. Mesela oversize bir sweatshirt ile bol kesim deri bir pantolon veya skinny bir deri pantolonu birleştirmek çok hoş görünecektir. Bununla birlikte belden aşağı kadar uzanan spor bir hırkanın altına giyilen dar paça bir eşofman da yine aynı tarz ekseninde gündelik hayatın akışına fazlasıyla uygun bir kombin olacaktır.

Tesettür takımları genel itibariyle pantolonlarla birleştirilmesine rağmen eteklerle kombinlenen muhteşem takımlar da pek tabii ki mevcuttur. Mesela üstten oval bir şekilde inen triko bluzun altına fit bir balık eteğin eklenmesiyle beraber klas bir hava yaratılabilir. Bu şekilde özel davetlere, akşam yemeklerine, aile buluşmalarına, isteme merasimlerine ya da düğün törenlerine katılmak mümkündür. Seçilen renklerin neon olmamasına ve birbirleriyle yarışmamasına dikkat etmek ise oldukça mühim bir husustur.

İkili Takımların Altına Tercih Edilmesi Gereken Ayakkabılar: İkili takımlar genel olarak ayakları kapatacak ölçüde bol paçalara sahip oldukları için ayakkabı seçimi bu noktada çok önemlidir. Bu tarz paçaların altına aynı renkten bir stiletto giymek boyu daha uzun gösterecektir. Kombin spor ve paça boyu bilekten yukarıda bitiyorsa eğer düz beyaz bir sneaker veya yüksek tabanlı bir spor ayakkabı seçmek en mantıklısı olacaktır. Bu tip takımlar postal ve bot giymek için pek uygun değildirler. Yine paçaların bilekte bittiği ağır takımlarda ise önü açık topuklu ayakkabılar kullanmak hoş bir görünüm yaratacaktır. Sıcak yaz günlerinde tercih edilen görece daha kısa paçalı takımlarda da şık terlikler ve bağlamalı sandaletler rahatlıkla giyilebilmektedir.

En iyi ve en uygun tesettür giyim markalarından birisi olarak kabul edilen Zülays, ikili takım koleksiyonunu hazırlarken tesettürlü kadınların ihtiyaçlarını ve taleplerini göz önünde bulundurarak hareket etmektedir. Alışveriş yapmadan önce mutlaka Zulays.com’a göz atıp ürünlerimizi inceleyeniz.