Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEOG şampiyonu Giresun’dan çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Merkez Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Tuğbanur Bayram, sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Giresun ve Türkiye Birincisi oldu.

23-24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen TEOG sınavına Türkiye genelinde 1 milyon 826 kişi katıldı.3 Ocak 2017 tarihinde açıklanan resmi sonuçlara göre Merkez Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Tuğbanur Bayram, sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak birinciler arasındaki yerini aldı.

Geçen yıl da Beril Umar’la aynı başarıyı yakalayan okul, başarısını perçinlemiş oldu. Okul Müdürü Zeki Soylu yaptığı açıklamada “Öğrencimizin kazandığı bu başarı bizleri çok mutlu etti. Öncelikle öğrencimizi kutluyorum ve başarısının devamını diliyorum. Bu zorlu yolda öğrencimizin yetişmesini sağlayan öğretmenlerimi ve desteklerini hiç esirgemeyen ailesini tebrik ediyorum,” dedi. Geçen yıl da Türkiye birincisi çıkarmanın mutluluğunu yaşayan SOYLU; öğrencileri sadece akademik olarak değil sosyal olarak da geliştirmek, vatana millete faydalı bireyler olarak yetiştirmek öncelikli amaçlarının olduğunu belirtti.