Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teğmen Kartal Giresun’u yasa boğdu

Giresunlu eğitimci Fatma ve

Giresunlu eğitimci Fatma ve Erdem Gülertekin’in oğlu 27 yaşındaki Deniz Teğmen Onur Kartal Gülertekin, görev yaptığı Mersin’de evinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

27 yaşında hayatını kaybeden Deniz Teğmen Onur Kartal Gülertekin Giresun’u yasa boğdu.

Gülertekin çiftinin oğulları Deniz Teğmen Onur Kartal Gülertekin, görev yaptığı Mersin’in Mezitli ilçesinde gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Gülertekin’in naaşı uçakla Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.

Burudan Giresun’a getirilen cenaze için dün Hacıhüseyin Camiinde askeri tören düzenlendi. Cenaze törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Nuh Köroğlu, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, CHP Milletvekili Necati Tığlı, siyasi partilerin il başkanları, askeri ve mülkü idare amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Genç teğmenin Türk Bayrağına sarılı tabutu daha sonra dualar eşliğinde yeni mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Giresun Haberci Gazetesi ailesi olarak Deniz Teğmen Onur Kartal Gülertekin’ Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.