Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tebrikler kızlar”

Görele Belediye Başkanı Tolga

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Belediyespor’un bir oyuncusunun parmağının kırıldığı, bir oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta her türlü olumsuzluğa rağmen ligin güçlü ekibi Yenimahalle Belediyespor ile 34-34 berabere kalmasının çok önemli olduğunu söyledi ve bütün takımı gösterdikleri üst düzey mücadeleden dolayı tebrik etti.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi temsilcimiz Görele Belediyespor, 8. Hafta mücadelesinde sahasında Ankara Yenimahalle Belediyespor ile 34-34 berabere kaldı. Bu beraberlikle puanını 10’a yükselten Görele’nin Sultanları, sıralamada 3. basamaktaki yerini korudu.

İki takım arasında büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı heyecan içerisinde izleyen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, maç sonu bütün takımı gösterdikleri üst düzey mücadeleden dolayı kutladı.

Başkan Erener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Benim için galipsiniz, tebrikler kızlar. Sahamızda ligin güçlü ekibi Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşan takımımızda orta oyun kurucumuz Arife’nin kırmızı kart görmesine, pivotumuz Neslihan’ın parmağının kırılmasına rağmen mücadeleden vazgeçmedi ve 34-34 berabere kaldı. Bu beraberlik en az galibiyet kadar değerli. Emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.