Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatil dönüşü temizlikte bitkisel çözümler

Ekolojik ve vegan Life

Ekolojik ve vegan Life by Fakir ailesi, tatil dönüşü temizlikte bitkisel bazlı, doğal ürünleriyle etkili hijyen çözümleri sunuyor.

Eylül ayının gelmesiyle yaz mevsimi sona ererken tatilden dönüşler başladı. Okulların da açılacak olmasıyla anneleri tatil dönüşünde dip köşe bir temizlik bekliyor. Yazlık giysiler yerini kışlıklara bırakırken mevsim geçişleri çamaşır yıkamanın da en yoğun olduğu dönem.

Doğaya ve insana dost temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir, yüzde yüz bitkisel bazlı ürünleriyle temizliğe etkili çözümler sunarken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Life by Fakir ürünlerinin tümü Vegan ve Ecomark sertifikasına sahip, serinin hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Renkli ve Beyazlarda Doğal İçerikle Etkili Performans

Yüzde yüz bitkisel bazlı aktif madde içeren Life by Fakir doğal sıvı çamaşır deterjanı, üstün leke çıkarma gücü ile renkliler ve beyazlarda yüksek performanslı temizlik sağlıyor. Ürün, çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor ve çamaşırlarınızın renklerini koruyor. Vegan ve ekolojik Life by Fakir sıvı çamaşır deterjanı, ideal ölçüde kullanıldığında tam 30 yıkama yapmanıza imkan veriyor. Ekstra durulamaya gerek bırakmadan daha az su tüketimi yapmanızı sağlıyor ve doğada kolay çözünerek çevreye zarar vermiyor.

Giysileri Yumuşacık Yaparken Sularımızı Koruyor

Bitkisel ve vegan içerikli Life by Fakir konsantre yumuşatıcı, çamaşırları yumuşacık yapıp mis gibi kokmasını sağlıyor. İçeriği sayesinde kolayca durulanıp kalıntı bırakmayan ürün, ideal ölçekte kullanıldığında tam 60 yıkamaya kadar performans gösteriyor. Life by Fakir konsantre yumuşatıcı, renkli, siyah ve beyaz tüm çamaşırlarda güvenle kullanılabiliyor. Life by Fakir’in konsantre ürünlerinin üretiminde, konsantre olmayan ürünlere oranla ortalama yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Marka, total üretime bakıldığında tonlarca su tasarrufu sağlayarak kuraklığa karşı mücadeleye destek veriyor.

Bebekler İçin En Doğalı

Life by Fakir, bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için de özel içerikli ürünler geliştirdi. Life By Fakir Baby serisinde yer alan bitkisel yağlardan üretilmiş doğal granül sabun, yüzde yüz bitkisel bazlı sıvı çamaşır deterjanı ve konsantre yumuşatıcı, bebekler ile hassas ciltli yetişkinlerin çamaşırları için özel olarak geliştirildi. İlk günden itibaren bebek kıyafetlerinde güvenle kullanılabilen ürünler, zorlu leke ve kirleri kolaylıkla temizlerken giysilerin bebek teni hassasiyetinde, yumuşacık olmasını sağlıyor. Ayrıca özel formülü sayesinde kolayca durulanıp çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.

Vegan ve Ecomark sertifikalı Life By Fakir ürünlerinin bebekler, çocuklar ve hassas cilde sahip bireyler için tahrişe veya irritasyona neden olmadığı dermatolojik olarak test edilmiştir.