Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TARSİM: “200 KİŞİYLE HASAR TESPİTİNDEYİZ”

Tarsim, 8-10 Mayıs tarihleri

Tarsim, 8-10 Mayıs tarihleri arasında meydana gelen fırtınanın fındık bahçelerinde yol açtığı hasarı belirlemek üzere yoğun bir çalışma başlattı. 20 bin ihbarın yapıldığı hasar için 200 eksperin görev aldığı açıklandı. Çalışmalar 10 gün içerisinde tamamlanacak.

Kısa adı TARSİM olan “Tarım Sigortaları Havuzu İşletmesi” Giresun ve yöresinde 8-10 Mayıs tarihleri arasında meydana gelen fırtınanın fındıkta oluşturduğu hasarı tespit etmek üzere yoğun bir çalışma başlattı. Tarsim’in Giresun’da üreticilerden gelen ihbarları değerlendirmek üzere 200 kişiden oluşan bir eksperle arazide halen çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

YAŞAROĞLU, “TÜM İHBARLARI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Tarsim Bölge Müdürü Bülent Yaşaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada fırtınanın yol açtığı hasarları belirlemek üzere yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını 70 ekip ve 200 kişiden oluşan eksper ekibi ile bahçelerde hasar tespitinin devam ettiğini söyledi. Bülent Yaşaroğlu, kendilerine şu ana kadar 20 bin civarında hasar ihbarı geldiğini belirterek, “Tüm başvurular değerlendiriliyor, üreticimiz rahat olsun, hepsine tek tek ulaşacağız. Mağduriyete asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Yaşaroğlu, eksperlerin hasar tespitinde çok hassas davrandıklarını da ifade ederek, “Kesinlikle üreticimizin zararı neyse karşılanacaktır. Hasar tespit çalışmamız 10 gün içerisinde bitmiş olacak” dedi.
Tarsim’in, işi daha da hızlandırmak adına ekip sayısını 100’e çıkaracağı da öğrenildi.