Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi fırsatı kaçırmamalıyız

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, TFF 1. Lig lideri Giresunspor’un Süper Lig yarışındaki durumunu değerlendirdi.

“GİTESUNSPOR’UMUZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, TFF 1. Lig’de ilk yarıyı lider bitiren Giresunspor’un başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Yeşil beyazlı kulübün her zaman ve her yerde yanında ve destekçisi olduklarının altını bir kez daha çizen Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “Giresunspor olarak çok güzel bir ivme yakaladık. Şehrimizin takımı olunca, Giresunspor söz konusu olunca her şey çok daha güzel oluyor. Giresunspor’umuzun bu noktalara gelmesinde her türlü destek verildi. Giresunspor’umuza Cumhurbaşkanımız ile Sayın Nurettin Canikli çok büyük destekler verdi, veriyor, vekiller, siyasiler herkes destek veriyor, maçlarda valimizin heyecanını görüyorum çok mutlu oluyorum, valimizin heyecanı çok büyük enerji veriyor. Aynı desteği işadamlarımızdan da istiyoruz. Bu iş bu sene kopacaktır, olacaktır. Giresunspor için piyango düzenlenmesi kararı alındı, bizde elimizden geleni yapacağız. İşadamlarımız Giresunspor’a marka olarak görüp destek vermeli. Bu iş bu noktadayken destek olunmalı. Bazen aynı kişilere yükleniyoruz, herkes elini taşın altına koymalı. Bu fırsatı kaçırmamalıyız” dedi.

“YENİ STADIMIZ MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR”

Giresunspor’un ligin ikinci yarısındaki iç saha maçlarını yeni stadında oynayacağını hatırlatan Şenlikoğlu; “Balıkesir maçı yeni stadımızda, isterdik ki seyircili olsun ama pandemi var. Seyircili olsa seyirci bence yeni stada sığmazdı. Geçerken görüyorum, yeni stadyum çok güzel görünüyor. Yeni stadımızın o muhteşem havası takımımızı da motive edip, Giresunspor’u güzel yerlere taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

“AMATÖRE DE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Giresunspor’un yanı sıra amatör spora desteklerinin de süreceğini ifade eden Şenlikoğlu; “Belediye olarak amatöre destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çok köklü kulüplerimiz var. Covid süreci bittikten sonra inşallah desteklerimiz devam edecek. Amatörde yetişen yeni sporcularımız olmasını istiyoruz. Giresunspor’da bile içimizden çıkan arkadaşlarımızın maçlarda takımımızı nasıl ateşlediğini hepimiz görüyoruz. Bunun devamını her branşta getirmeliyiz” şeklinde konuştu.