Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz”

Çotanakların Başkan Yardımcısı Tütüncü;

Çotanakların Başkan Yardımcısı Tütüncü; “Samsunspor müsabakasında camiamıza derbi galibiyeti sevinci yaşatmak amacındayız.”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Tütüncü, Yılport Samsunspor ile oynayacakları Karadeniz derbisinde yeşil beyazlı camiaya 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi.

Bu zorlu maçı mutlak suretle kazanmak istediklerini ifade eden Tütüncü, “Lige verilen milli maç arasında Samsunspor karşılaşmasına iyi hazırlandık. Tek hedefimiz galibiyet. 6 puan değerindeki bu zorlu 90 dakikayı kazanıp üst sıralara doğru yükselişimizi devam ettirmek amacındayız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Karadeniz derbisinde iyi bir futbolla galibiyete uzanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Hedefe giden yolda her maçı final olarak gördüklerini ifade eden Tütüncü, “Biz sezona başlarken önümüze Süper Lig hedefini koyduk. Ve bu hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Samsunspor müsabakasını da hedefe giden yolda çok önemsiyoruz. Bu maçın ayrıca camiamız açısından çok farklı bir anlamı olduğunu da iyi biliyoruz. Rakibimizi Giresun’dan eli boş gönderip, hem zirve yolunda çok önemli bir adım atmak hem taraftarlarımızı hem de Bandırmaspor maçında elde ettiğimiz galibiyete bir yenisini daha ekleyip yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.