Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tamamen hedefe kilitlendik”

Çotanakların Asbaşkanı Usta, “Camia

Çotanakların Asbaşkanı Usta, “Camia olarak şimdi daha sıkı kenetlenip, daha büyük hedeflere yelken açma zamanıdır. Cumartesi günü Atatürk Stadı’nı dolu görmek istiyoruz.”

 “ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

TFF 1. Lig’de adım adım zirveye yürüyen Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, çok zorlu bir fikstürden 7 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında oynadıkları 2 deplasman ve 1 iç saha maçında kaybetmeden 7 puan topladıklarını ve yeniden ilk 6 yarışına dahil olduklarını hatırlatan Usta, “Sezon başında Menemen, Ümraniye ve Hatay maçlarında sadece 1 puan alabilmiştik. Ligin ikinci yarısında ise bu 3 maçta; 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladık. Takım olarak iyi bir hava yakaladık ve bunun devamını getirmek istiyoruz” dedi.

“TAMAMEN HEDEFE KİLİTLENDİK”

Giresunspor’un emin adımlarla hedefe yürüdüğünü ifade eden Usta, “Biz sezona Süper Lig parolasıyla girmiştik. Yaşadığımız onca olumsuzluğa rağmen halen bu hedefin içerisindeyiz. Bu hafta sahamızda İstanbulspor ile karşı karşıya geleceğiz. Her maça olduğu gibi bu maça da final gözüyle bakıyoruz. Ligde artık telafisi olmayan haftalara girdik. İstanbulspor maçını kazanıp sıralamadaki çıkışımızı devam ettirmek amacındayız” şeklinde konuştu.

“CUMARTESİ STADI DOLDURALIM”

Giresunspor taraftarlarına tarihi bir çağrıda bulunan Usta, “Takımımız aldığı başarılı sonuçlarla rakipleri ile arasındaki puan farkını eritti. Camia olarak şimdi daha sıkı kenetlenip daha büyük hedeflere yelken açma zamanıdır. İstanbulspor karşılaşması bizim için çok büyük bir fırsat. Rakibimizi yendiğimiz takdirde sıralamada çok daha iddialı bir konuma yükseleceğiz. Bütün taraftarlarımızın hafta sonu planlarını Giresunspor’un maçlarına göre yapmasını istiyoruz. Bu hafta Giresun Atatürk Stadı’nın tribünlerini dolu görmek istiyoruz. Omuz omuza verirsek hedefe ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.