Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Takımıma güveniyorum

Çotanakların Başkanı Karaahmet, ligin

Çotanakların Başkanı Karaahmet, ligin ikinci devresi öncesi önemli mesajlar verdi.

“AYAKLARIMIZ YERE BASSIN İSTİYORUZ”

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Bein Sports canlı yayınına katıldı. Karaahmet, yaptığı açıklamada hedeflerinin hem mali hem de sportif başarı olduğunu kaydetti. Karaahmet; “Takımımız ikinci devreye Antalya’da hazırlanıyor. Ben de hafta sonu oradaydım. Hocamızla her gün konuşuyoruz. Takım olduk, birlik ve beraberliği sağladık. Bizim sezon başında birinci hedefimiz ligde kalmaktı. Her kulüp başkanının öncelikli hedefi tabi ki ligde kalmaktır. İlk yarı itibariyle bu hedefi tamamlamış gibi görünüyoruz. Herkesin yukarıya hedef koyma gibi bir hedefi var. Ben mütevazi gitmek istiyorum. Herkesin ‘şampiyon olmak istiyorum’ dediği yerde biz ayaklarımız yere bassın istiyoruz. Herkes şampiyonluk yaşamak ister. Hedefi böyle koyarsanız o hayal olmazsa hayal kırıklığı oluyor. Biz yeni bir takım oluşturduk. Ne futbolcumuz, ne teknik heyetin üzerine bir yük yüklemiyoruz. Ligde kalmayı garantileyelim dedik. Onu başarmış bir Giresunspor var. Bugüne kadar mütevazi gittik. Kaybetmemek lazım mütevaziliği. Yaptığımız şeylerin karşılığı olacaktır. Giresunspor’u kulüp yapmak, kurumsallaştırmak ve ekonomik dengeyi oturtmak lazım. Hedeflerimiz içinde bunlar da var” dedi.

“FUTBOLCULARIMIZA VE HOCAMIZA TEKLİFLER VAR”

Yeşil beyazlı takıma transfer teklifi gelip gelmediği sorusuna Karaahmet; “Futbolcularımıza teklifler var. En önemlisi göz dolduran bir takımımız var. Biz takım olma başarısını gösterdik. Artık bireysel olarak öne çıkan, gerek geçen sene şampiyonluk yaşamış oyuncularla, gerekse yurtdışından gelenlerle iyi bir takım olduk. Giresunspor şuanda bir futbolcuyu satmayı ya da bir şekilde maddi kazanç için vermeyi düşünmüyor. Kesin kararımız bu. Bunu yapmamız bizim beklentilerimizi başka yere kanalize etmek olur. Süper Lig’den hocamıza dahi teklifler geliyor” diye konuştu.

“GİRESUNSPOR’DA 25 TANE ASLAN PARÇASI VAR”

Takımının gidişatını değerlendiren Karaahmet; “İlk yarının rastlantı olmadığını göstermek lazım. Arkadaşlara bunu söylüyorum. Önemli olan zirvede kalıcı olmaktır. İnşallah biz ikinci yarı bu başarıyı sürdürülebilir olduğunu gösterirsek, hedefe ulaşacağız. Biz herhalde ezberleri bozacağız. Transfer tarafında çok olmayacağız gibi. Giresunspor’un borcu var elbette. Onlar ödenecek ama biraz futbolda başka şeyler yaparak ön plana çıkmak istiyoruz. Arkada bekleyenler var oynamak için. Her yeni gelen futbolcu takımı kurtaracak değil. Giresunspor’da 25 tane aslan parçası var. Bekleyen Arda’lar ve Fatih’ler var. Yeni birilerini getirelim ama takım uyumunu bozmamak gerekir. Biz sezon başında hocayla da görüştüğümüzde devre arasını konuşmuştuk. O da titiz bir çalışmayla bu takımı oluşturdu. Ben takımıma güveniyorum” dedi.

“YENİ STADIMIZDA TARİH YAZMAK İSTİYORUZ”

Çotanak Spor Kompleksi için heyecanlı olduklarını kaydeden Karaahmet, “Giresunspor’un en büyük destekçilerinden Sayın Nurettin Canikli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Muhteşem bir eser. İnşallah ilk maçta orada olacak. Herkes o stadı görecek. Türk futboluna kazandırılış bir eser. Yeni stat yeni bir başarı… Orada bir tarih yazma şansımız var. İnşallah tarihi orada yazarız ve seneye Süper Lig’de orada olacağız” ifadelerini kullandı.