Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Takım ruhunu yakaladık

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, şampiyonluğa giden yol hakkında net konuştu.

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, TRT Spor’da gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Takım olarak iyi bir uyum yakaladıklarını ve tüm şehir ile birlikte kenetlendiklerini ifade eden Keleş; “Biz sezon başında yeni ve sıfırdan bir takım kurduk. Tabi ki bunun zorluklarını da gördük kolay bir süreç değildi bu sürecin zorluğunu sezonun ilk iki maçında da yaşadık. Fakat süregelen süreçte takım ruhunu hızlı ve çok iyi iyi bir şekilde sağladığımızı düşünüyorum. Çünkü isteyen, arzulayan bir takım var. Kadromuz yavaş yavaş oturdu. Son 6 maçımızda gayet iyi bir şekilde geçti. Bundan sonrada yaptığımız kadarını yapsak bize yeterli olacak gibi görünüyor. Çünkü ikinci yarı çok daha zor geçecek. Geçen sezon Hatayspor ilk devrede 36 puan almış, ikinci devrede 30 puan toplayarak şampiyonluk yaşadı. Herkes Giresunspor’un sezon sonunda arzuladığı Süper Lig’e çıkmasını istiyor. Bunun için tüm şehir kenetlendik. Başkanımız da bu konuda çok iyi adımlar attı. Gerekli desteği görüyoruz” diye konuştu.

“SON 6 MAÇTA GOL YEMEDİK”

Keleş; “Dünyayı saran Covid -19 salgını sebebiyle her kesimde olduğu gibi spor camiasında da zor günler yaşandı. Aldığımız yüksek tedbirler sayesinde çok fazla olmasa da bizde etkilendik. Sakat ve cezalı oyuncularımız oldu. Yoğun ve sıkışık bir programdan geçtik, 1 ayda 9 maç oynadık bu da bizim için ciddi yoğun bir program oldu. Ancak buradan da güzel bir şekilde çıkmayı başardık. Evet, sezona belki iyi başlamadık ama takım oturdukça iyi şeyler yaptık. Son 6 maçta da gol yemeyen bir takım olmayı başardık ve iyi bir şekilde ilerliyoruz” dedi.

“BEN KADROMUZA GÜVENİYORUM”

Keleş; “Bizim şuan transfer tahtamız kapalı, çalışmalar var, başkanımız açmak istiyor. Şuan transfer için bir ihtiyaç var ancak takıma çok fazla oyuncu dahil etmek istemiyorum. Transfer tahtamız açıldığı takdir de biz de kadromuzda oynayabilecek nokta 3-4 transfer yapmak isteriz.  Ancak ben içerdeki oyuncularıma güveniyorum. Bugün bu başarıya onlar ile birlikte geldik, bizi buraya onlar getirdi bu çocukların burada çok büyük bir emeği var bundan sonra da onlarla devam edeceğiz, ben kadroma güveniyorum” dedi.

“YARIM ASIRLIK BİR HASRET VAR”

Keleş; “Şehirde yarım asra yakın zamandır süregelen bir Süper Lig hasreti var. Ve bu gerçekten ciddi anlamda uzun süren bir hasret ve insanlar bu özlemin bitmesini gerçekten çok fazla istiyor. Tabi ki bu durumun etkilerini, bu durumunun getirdiği destekleri bizde hissediyoruz. Valimiz, Belediye Başkanımız sağ olsunlar bizlerden desteklerini esirgemiyorlar, her fırsatta maçlarımıza, antrenmanlarımıza gelerek bizleri ziyaret ediyorlar. Biz şehir olarak kenetlendik. Güzel şeyler yapıyoruz, inşallah sonunu da aynı güzellikte getiririz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.