Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Çotanakların başarılı teknik patronu

Çotanakların başarılı teknik patronu Keleş; “Taraftarımız her zaman olduğu gibi yanımızda durmaya ve bize destek olmaya devam etsinler. Sezon sonunda inşallah bu güzel şehre şampiyonluk kupasını hediye edeceğiz.”

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, Yılport Samsunspor maçında aldıkları 2-0’lık galibiyetin moral olarak kendilerine çok iyi geldiğini söyledi.

Derbide elde ettikleri 3 puanın moraliyle lige verilen milli maç arasında İstanbulspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Keleş; “Takımda moraller çok iyi ve milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım saha içinde ve dışında her türlü fedakarlıkta bulunarak, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Aranın ardından İstanbulspor ile kendi evimizde oynayacağımız zorlu karşılaşmayı da kazanıp, Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.

Takım olarak tamamen şampiyonluğa odaklandıklarını kaydeden Keleş; “Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Biz sezon sonunda bu şehre armağan edeceğimiz şampiyonluğun heyecanı ile ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hepimiz buna çok inandık. Taraftarımız her zaman olduğu gibi yanımızda durmaya ve bize destek olmaya devam etsinler. Sezon sonunda inşallah bu güzel şehre şampiyonluk kupasını hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.