Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig’e adım adım

Çotanaklar Keçiörengücü’nü İbrahima Balde

Çotanaklar Keçiörengücü’nü İbrahima Balde ve Eren Tozlu’nun golleriyle 2-1 yenip şampiyonluk yolunda dev bir adı daha attı .

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor, 30. Hafta mücadelesinde dün akşam Çotanak Spor Kompleksi’nde Ankara Keçiörengücü’nü ağırladı. Konuk ekip 15’te Eze ile 1-0 öne geçti. 19’ncu dakikada Sergio’nun asistinde İbrahima Balde durumu 1-1 yaptı. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı. Dakika 79’da Traore’nin kullandığı köşe atışına Eren Tozlu iyi yükseldi ve kafayla topu ağlara yollayıp Giresunspor’u 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın geride kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve bu kritik maçı 2-1 kazanan Giresunspor, Süper Lig’in kapısını ardına kadar araladı.

GZT GİRESUNSPOR: 2 – ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: 1 

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Onur Özütoprak***, Kemal Elmaz***, Mehmet Emin Tuğral***

GZT Giresunspor: Tolgahan***, Hayrullah***, Sergen***, Diarra** (dk. 63 Erol Can***), Hüsamettin***, Mehmet***, Nalepa*** (dk. 76 Traore***), Caner*** (dk. 76 Uzodimma) Sergio***, Eren***, Balde*** (dk. 83 Sadi**)

Ankara Keçiörengücü: Metin**, Tayfun**, Süleyman**, Burak** (dk. 87 Ilır?), Abdulkadir**, Fatih**, Uğur** (dk. 90 Melik?), Soner**, Barış**, Cem** (dk. 87 Hamidovic?), Eze** (dk. 46 Dialiba*)

Sarı Kartlar: dk. 20 Nalepa, dk. 56 Mehmet Taş (GZT Giresunspor), dk. 45 Tayfun, dk. 46 Süleyman, dk. 77 Abdulkadir, dk. 89 Dialiba (Keçiörengücü)

Goller: dk. 19 Balde, dk. 79 Eren Tozlu (GZT Giresunspor), dk. 15 Eze (Keçiörengücü)