Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig özlemini bitirmek istiyoruz

Akgün; “Süper Lig hedefimiz

Akgün; “Süper Lig hedefimiz doğrultusunda yolu yarıladık ancak henüz bir şey başarmadık. Bizim için asıl önemli olan sezon sonu zirvede olmak” dedi.

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Akgün, tek hedeflerinin sezon sonunda Giresun halkının 44 senelik Süper Lig özlemini bitirmek olduğunu söyledi.

Ligin ilk devresinde aldıkları başarılı sonuçlarla bu hedef doğrultusunda yolu yarıladıklarını ancak daha önlerinde çok uzun bir maraton olduğunu ifade eden Akgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Lig çok uzun bir maraton ve biz bu uzun maratonun şuan tam ortasındayız. Ligin ilk devresini hedeflediğimiz noktada bitirdik. İkinci yarıda da aynı kararlılıkla yolumuza devam etmeliyiz. Camia olarak hedefe kenetlenmiş durumdayız. Bu olumlu havayı sezon sonuna kadar sürdürüp, sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takımın devre arasını Antalya’da kamp yaparak değerlendirdiğini anımsatan Akgün, iyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirip sezonun ikinci yarısında başarılı gidişatlarını sürdürmek amacında olduklarını da sözlerine ekledi.