Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP, “Fatura yine vatandaşa kesildi”

Saadet Partisi İl Başkanı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş Türkiye genelinde uygulanacak olan Tam Kapanma kararını değerlendirerek, salgın döneminde ‘lebaleb’ kongre yapanların faturayı her zaman olduğu gibi vatandaşa kestiğini söyledi.

Açıklanan tam kapanma kararı ile vatandaşın ekonomik olarak ömrünü, ‘tamamen kapatma’ olarak değerlendirdiklerini belirten Abdulkadir Bektaş; “Tam kapanılacakta esnafın durumu ne olacak? Ödenmesi gereken vergiler ne olacak? Sigortalar ne olacak? Çekler ne olacak? Kiralar ne olacak? Bütün bu soruların cevabını yapılan açıklamalarda bulamıyoruz.

Esnafımız ve vatandaşımız 1 yıldır iyi yönetilemeyen salgın politikaları sonucu, hükümetin kendisine şefkat elini uzatmasını beklerken, açıklanan bu kararla hükümetin kendisine sırt çevirdiğini ve adeta kaderine mahkûm edildiğini gördü.

Şimdi esnaf ve vatandaş olmayan kemerini sıkacak, hükümet ise -vakalar düşerse eğer- çok başarılı olduk, bizleri dünya örnek gösteriyor diye beyanat verecek.

Başından itibaren kötü yönetilen salgın politikasında geldiğimiz nokta içler acısı ve yürek sızlatıyor. Evine ekmek götüremeyen vatandaşın, kirasını ödeyemeyen esnafın, açlık sınırının altında olan ücretini alamayan işçinin, tarım yapamayan çiftçinin, 1 yıldır fedakârlık yapan ve gece gündüz hizmet veren sağlık çalışanlarımızın feryadı duyulmuyor. Feryadı duyulmamışken şimdi de elinde en son ne kaldıysa onu da harcaması isteniyor.

Fedakârlık yapması gerekenler, açıklanan bu tam kapanma ile vatandaşın kefen parasına göz dikiyor” dedi.