Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SIKINTI YOK!

Bursaspor maçında İbrahima Balde’yi

Bursaspor maçında İbrahima Balde’yi oyundan aldığı için eleştirilen Çotanakların teknik patronu Keleş, Balde’yi dinlendirmek için Bursaspor maçında kenara aldığını ifade ederek; “Sorun yok… Kadromuzda bulunan bütün oyuncularımız bizim için çok değerli ve çok özel. Hepsine güvenimizde sonsuz” dedi.

LİDERLİK STRESİNİ DE YENMELİYİZ

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’un başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yollarına devam edeceklerini söyledi. Takımda lider olmanın stresi olduğunu ve bunu da Bursaspor maçında fazlasıyla yaşadıklarını ifade eden Keleş; “Bursaspor ligin iyi iki takımlarından bir tanesi… Son altı maçından beşini kazanmış bir ekibe karşı oynadık. İyi konsantre olup, iyi başladık. Başlangıç motivasyonumuz iyiydi. Golden sonra biraz rahatlama oldu ve oyun disiplininden biraz koptuk. Rakibin yetenekli oyuncuları boş alan buldular ve penaltıdan gol yedik. Oyuncularımızda lider olmanın biraz stresi vardı. Eksik oyuncularımız da var. Elimizdeki oyuncularımızdan en üst seviyede faydalanmak istiyoruz. 3 puan için mutluyuz. Futbolcularımızın emeğine sağlık… Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Müthiş bir iş başarıyorlar. Çok iyi bir serimiz var ve buna devam etmek istiyoruz ki kredimiz biraz artsın. Son haftalarda zor maçlarımız olacak. Önümüzde Boluspor maçı var. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Boluspor maçı da çok zor geçecek. Her maç zor, her maç final, finalleri de iyi geçmek zorundayız. İyi oynadık, kötü oynadık ona bakmıyoruz. Kazanmak önemli. 44 puandayız ve 7-8 galibiyete ihtiyacımız var. 65 barajını aşarsak Süper Lige çıkarız” diye konuştu.

BALDE HAKKINDA SAMİMİ KONUŞTU

Çotanakların teknik patronu Hakan Keleş, Bursaspor maçında İbrahima Balde’yi oyundan alması hakkında samimi konuştu. Oyuncu değişikliklerini belirli bir plan dahilinde yaptıklarını kaydeden Keleş, “Orta sahayı güçlendirmek için Balde’yi kenarı aldım. Biraz yorgunluk da vardı. Biraz dinlendirmek de gerekiyor. Öyle tercih ettik, sıkıntı yok. Bizde oyuna giren ve çıkanın kimin olacağı değil, sahada en iyi şekilde görevini yapmak önemli. Balde de iyi mücadele etti, goller attı. Ama sakatlıklar olabiliyor, cezalı duruma düşebiliyorsunuz. Bazen bazı oyuncuları dinlendirmek de gerekiyor. Kimileri son 10 dakika çift santrafor oynarken ben 90 dakika çift forvet ile oynuyorum. Kadromuzda bulunan bütün oyuncularımız bizim için çok değerli ve çok özel. Hepsine güvenimizde sonsuz” ifadelerini kullandı.