Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu’ndan, Keşap’a ziyaret

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Keşap ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Şenlikoğlu, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti.

AK Parti Keşap İlçe Teşkilatı ile de toplantı yapan Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada, gelecek yıl yapılacak olan Mahalli İdareler, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerle Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.

İl Başkanı Şenlikoğlu, AK Parti’nin sadece siyasi bir parti ve hareketten ibaret olmadığını kaydederek, “Bu aynı zamanda bir davanın adıdır. Bu davanın gayesi Hakk’ın rızası ve halkın hizmetidir. Kurulduğu günden bu yana liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde girdiği her seçimden zaferle çıkan partimizin başarısının ardındaki sır budur.” dedi. Şenlikoğlu, ilk günkü aşkla çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, “Çalışmalarımızın ana teması daha çok tevazu, daha çok gayret olacaktır. Daha çok gönüllere dokunacağız ve daha çok gönül alacağız, zira gönül almadan oy alamazsınız” diye konuştu.