Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur ittifakı çok yüksek oy alır”

Espiye Belediye Başkanı AK

Espiye Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Karadere 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimleri ile ilgili konuştu. Karadere, MHP ile birlikte yapılan cumhur ittifakının seçimlerden çok yüksek oy oranı ile çıkacağını ileri sürdü. Karadere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci tura kalmadan ilk turda yüksek oy oranı ile seçileceğini, partisinin milletvekili seçiminde de Giresun’da çok yüksek oranda oy alacağını ifade etti.

Karadere, Cumhur İttifakı’nın seçimlerde çok yüksek bir oy alacağına inandıklarını dile getirerek “MHP ile yapılan ittifakın birinci önceliğinin Cumhur İttifakı’nın başarıya ulaşması. İkinci önceliğimiz ise güçlü bir iktidarın yanında güçlü bir Meclis oluşması için gayret etmektir” dedi.

Karadere, AK Parti’nin seçimlere en hazır parti olduğunu da belirterek, “Biz yarın seçim varmış gibi her zaman hazırdık. Erken seçim kararı muhalefet partilerinde şoka yol açtı” diye konuştu.

Espiye Belediye Başkanı Karadere, İYİ partinin seçimlere katılacak olmasında bir sakınca görmediklerini de ifade ederek, “Seçim sandığından çıkacak sonuçla hüsrana uğrayacaklar” değerlendirmesini yaptı.