Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu; “Ekiplerimizle sahadayız”

Asrın felaketi, Kahramanmaraş merkezli

Asrın felaketi, Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için seferber olan Giresun Belediyesi, arama kurtarma ekibinden sonra bölgedeki temizlik çalışmalarına da destek veriyor.

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik kamyonu ve personelleri ile Adıyaman merkezde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veren Giresun Belediyesi, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, depremin yaşandığı ilk günden itibaren seferber olduklarını söyledi.

Başkan Şenlikoğlu, “Devletimizin tüm kurumlarıyla seferber olduğu deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren hızla çalışıyoruz ve deprem bölgesinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz, temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yararlarını sarmak için özveriyle görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Üreticilerimizin kampanya döneminde hayvanlarına aşı yaptırmaları 5996 sayılı kanun gereğince mecburi olup, aksi taktirde cezalı duruma düşeceklerdir. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyen hayvan sahiplerinin, İl Müdürlüğümüz Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğüne ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize müracaat etmeleri önemle duyurulur.