Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu, “Esnafımızın yanındayız”

AK Parti Giresun Belediye

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet edip, istişarelerde bulundu.

Şenlikoğlu yaptığı açıklamada; “Yerel hizmet alanında AK Parti Yönetimi ile Giresun büyüyecek, değişecek, güzelleşecek inşallah. Türkiye artık eski Türkiye değil. Umut ediyorum ki Belediye hizmetlerinde Giresun’da aynı Giresun olmayacak. İstikrar, güven ortamı yatırım iddiası hızlı bir şekilde devam edecek. Sanayi sitemizin ve işletmelerimizin dönüşen, değişen Giresun’la birlikte bu dönüşüme ayak uyduran bir yapı olmasına gayret edeceğiz. Sanayi Sitemizin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde daha modern, daha İşlevli ve daha sorunsuz aktif hale getireceğiz. Farklı meslek gruplarının birada olduğu bir site ve buna benzer birçok projelerimiz mevcut. İlimize yakışır bir Sanayi sitesi, işletmelerimize her zaman destek ve düzenlemelerimiz çok ciddi şekilde önceliklerimiz arasında olacak.

Esnafımızın ve Sanatkârımızın her zaman yanında ve sorunların çözüm noktasında hazırız. Bu şehir hepimizin. Yediden yetmişe herkesin talep ve isteklerini dinleyip yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Birlikte yönetip, daha yaşanabilir bir Giresun’u birlikte meydana getirme düşüncesinde belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunacağız. Çünkü Biz milletin efendisi değil hizmetkârıyız.”

Sanayi esnafıyla da sohbet eden Belediye Başkan adayımız Aytekin Şenlikoğlu esnafın sorunlarını, talep ve isteklerini dinledi. Şenlikoğlu; “Esnafımızın sorunlarını, önerilerini görüş ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.