Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrin dinamikleri harekete geçmeli”

Çotanakların Başkan Vekili Yamak,

Çotanakların Başkan Vekili Yamak, 44 yıl sonra Giresun’u Süper Lig’de temsil eden Giresunspor’un bu ligde kalıcı olabilmesi için herkese çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

GZT Giresunspor Kulüp Başkan Vekili Nahid Yamak, yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında gazetemize özel açıklamalar yaptı. Ara transferde kadroya takviye yapmak için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Yamak; “Kasımpaşa maçından önce yönetim kurulu toplantısı yaptık. Eksiklerimizin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Nokta transferler için hem hocamız hem de scout ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Önceliklerinin transfer tahtasını açtırmak olduğunu aktaran Yamak; “Süper Lig farklı bir seviye ve Giresunsporumuz Süper Lig’e çok yakıştı. Giresunspor’un Süper Lig’de kalıcı olması için yönetim olarak biz sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Ancak gelinen noktada her şeyi yönetimden beklemenin çok doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyoruz. Giresunspor’un ve Giresun’un Süper Lig’de kalıcı olması için şehrin bütün dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor. Giresunspor’a katkısı olacak herkes ile diyaloglarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede transfer tahtasını açtırmak, mevcut kadroya ödeme yapmak ve takımımızda eksikliği hissedilen bölgelere transfer yapmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

“BİRLİK, BERABERLİK VE DESTEK OLMAZSA OLMAZ”

Giresunspor’un ihtiyacı olan en önemli hususun birlik, beraberlik ve destek olduğunun altını çizen Yamak; “Sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını istiyoruz. Herkesin desteğini de, duasını da, sevgisini de, inancını da Giresunspor’un arkasında hissetmek istiyoruz. Bütün bunların kaliteli diyalog ile sağlanacağını biliyoruz. Destek verenlere teşekkür ediyoruz. Biz Giresunspor’u seven ve destekleyen herkesle kocaman bir aileyiz. Bu ailenin içinde kimi zaman yaşanacak neşeli günler, kimi zaman da hüzünlü günler olacak. Önemli olan iyi günde de, kötü günde de kocaman bir aile olarak Giresunspor etrafında kenetlenebilmek, hüznü de, neşeyi de birlikte yaşayabilmek ve Giresun’un en büyük markası, en büyük tanıtım elçisi, şehrimizin bacasız fabrikası Giresunspor’un Süper Lig’de kalıcı olmasını sağlayabilmektir. Yönetimi olarak biz bunun mücadelesini veriyoruz ve kalbi Giresunspor için atan herkesi bu mücadelede Giresunspor’un yanında görmek istiyoruz” diye konuştu.

“İSTANBUL’DA VE BERLİN’DE GECE YAPILACAK”

Kulübe kaynak oluşturmak için çeşitli organizasyonlar yapmayı planladıklarını ifade eden Yamak; “Mart ayında İstanbul’da Giresunspor gecesi yapmayı kararlaştırdık. Ayriyeten Avrupa’daki Giresunlu işadamlarını bir araya getirmek istiyoruz. Kuvvetle muhtemel bunu da Şubat ayı içinde Berlin’deki Titanic Otellerin birinde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.