Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehidimize son görev

TSK’nın Pençe Kilit Operasyonu’nda

TSK’nın Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal, dün binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta yürüttüğü Pençe Kilit Operasyonunda, eli kanlı bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu şehit düşen 21 yaşındaki Giresunlu Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın naaşı, dün öğleden sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na getirildi. Havaalanında düzenlenen askeri törenin ardından şehidimizin naaşı, karayolu ile konvoylar eşliğinde Güce’ye götürüldü. Güce’de kılınan cenaze namazının ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal, Espiye Çam Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin ebediyete uğurlandığı cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.

Şehidimizin annesi Sema Ünal; “Bir oğlum daha olsa feda olsun. Benim oğlum damatlık giydi de gitti. Bu acımasız ve hainler hiç sevinmesinler. Bu vatanı bekleyen binlerse İsmail var. Onlar benim evladım. Bir İsmail gitti, binlerce İsmail var. 3 tane kız kardeşi var. Allah izin verirse onlar da İsmail’in yolundan yürüyecek. Hiçbir zaman bayrak ve vatan aşkını kaybetmeyecekler. Ben oğlumu 21 yaşında Peygamber Efendimizin yanına damat olarak gönderiyorum. Bugün güzel bir gününde benim oğlum” dedi.

Şehidimizin babası Fehmi Ünal; “Vatan sağ olsun. 10 tane daha oğlum olsa bu yolda 10 tanesini de veririm. Biz dimdik ayaktayız” ifadelerini kullandı.